Van Rijen Autoservice in Tilburg: APK, reparatie en onderhoud

Welk merk auto u ook rijdt, met Van Rijen Autoservice bent u in no-time weer onderweg.

Reparaties, taxatie en schadeherstel

Autopech? Welk merk auto u ook rijdt, met Van Rijen Autoservice bent u snel weer zorgeloos onderweg!


Vanzelfsprekend staan we dagelijks voor u klaar voor alle soorten reparaties aan uw auto of bedrijfswagen. We verhelpen niet alleen technische mankementen, maar ook taxatie, schadeherstel en storingsdiagnose handelen we met de grootste zorg en kwaliteit voor u af. Dit gebeurt met moderne apparatuur door zeer ervaren en kundige monteurs.


We repareren en leveren onderdelen voor alle merken, zodat u erop kunt vertrouwen dat u snel en veilig weer de weg op kunt.


Vervangend vervoer bieden wij aan voor slechts € 14,95 per dag (excl. brandstof).

onderhoud

Regulier onderhoud

Met een goed onderhouden auto is de kans klein dat u tegen vervelende verrassingen aanloopt. Daarom kunt u bij ons terecht voor een grote of kleine onderhoudsbeurt voor uw auto. Wanneer dit onderhoud voor uw auto nodig is, hangt af van de leeftijd van uw auto, het type en het aantal kilometers dat u jaarlijks rijdt. Hierover geven we u graag eerlijk en betrouwbaar advies. Bij alle onderhoudsbeurten voeren we eventuele reparaties uiteraard pas na goed overleg uit.

De tarieven (incl. BTW)
Afhankelijk van het merk en type, krijgt uw auto al een kleine beurt vanaf € 99,- of een grote beurt vanaf € 199,- (beide zijn inclusief APK).

APK

APK

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een wettelijk verplichte autokeuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. Van Rijen Autoservice is een officieel erkend APK-keuringsstation. Dat betekent dat u bij ons een betrouwbare en onafhankelijke APK van uw auto krijgt. Ook hierbij geldt dat onze APK-keurmeester altijd contact met u opneemt bij eventuele bevindingen.

De tarieven (incl. BTW)
APK (bezine): € 29,50 euro
APK (diesel): € 49,50 euro
Alle keuringen zijn inclusief viergas- en roetmeting en afmeldkosten.

storingsdiagnose

Storingsdiagnose

Een belangrijk onderdeel van uw auto is de elektrische installatie. Heeft u problemen met uw auto of beginnen er lampjes te branden, dan is de kans groot dat uw auto een storing heeft. Ook voor het lokaliseren van storingen kunt u bij ons terecht. Wij beschikken over moderne diagnose-apparatuur waarmee we alle auto's kunnen uitlezen en waar nodig de storingen kunnen verhelpen.

aircoservice

Aircoservice

Een aircosysteem is niet onderhoudsvrij. Realiseert u zich dat er gemiddeld 500 gram koudemiddel in het systeem zit? Koudemiddel zorgt naast koeling voor smering van de airco. Door het bewegen van de auto verdampt een deel van dit koudemiddel. Per jaar verliest een aircosysteem gemiddeld 10%. Door gebrek aan voldoende smering van het systeem, bijvoorbeeld tijdens maximale prestaties in warme maanden, kan er ernstige schade aan het systeem ontstaan. Om deze reden adviseren we om één keer in de drie jaar een airco-onderhoudsbeurt uit te laten voeren.


De tarieven (incl. BTW)
Aircoservice (leeghalen, vacumeren en bijvullen): € 65,- (excl. koudemiddel R134A).

Maak nu een afspraak voor een aircoservice

Van Rijen Autoservice
Jules Verneweg 21-6 
5015 BE Tilburg 

KVK 53844475

Privacyverklaring

Openingstijden

Maandag 08:00 - 17:30

Dinsdag 08:00 - 17:30

Woensdag 08:00 - 17:30

Donderdag 08:00 - 17:30

Vrijdag 08:00 - 17:30

Zaterdag alleen op afspraak

Zondag gesloten